Acne

Blog acne
Acne kan veel impact hebben op je leven. Ook op oudere leeftijd. Ik help je graag bij het aanpakken van dit huidprobleem.

Deel dit bericht

Maartje Wietske gooit het in 2023 over een andere boeg. Geweldig hoe de flow gaat! Ik geniet er van.
Omdat ik drie disciplines (mogelijkheden) in de praktijk toepas, ga ik vanaf nu ook blogs schrijven over deze drie pijlers / mogelijkheden.

Deze maand is de eerste blog over de werkzaamheden in de schoonheidssalon.

Mijn passie is ‘moeilijke’ huiden en daar is acne er eentje van. Als geen ander weet ik hoe het voelt om ontsierende huidproblemen te hebben. Voor mij is het dan ook een hele mooie uitdaging om de acnehuid onder controle te krijgen.
Acne heeft veel meer gevolgen dan dat je op het eerste gezicht zou denken. Mijn ervaring en die van anderen is, dat, wanneer je acne hebt, je leven verandert. Het kan veel negatieve invloed hebben op je zelfvertrouwen en je eigenwaarde.

De hamvraag in deze is: “Wat wil je bereiken en wat heb je er voor over?”

Bij het behandelen van jouw huidprobleem gaan we een SAMENwerking aan, ja écht, we doen het samen!

Samen, omdat je in de salon de behandelingen ondergaat en doordat je de producten thuis gebruikt. Zo kan je huid ECHT verbeteren.

Voordat we dat kunnen doen hebben we eerst een intake. Er kunnen namelijk veel oorzaken aan acne ten grondslag liggen. Aan de hand van een vragenlijst wordt in kaart gebracht welke huidproblemen jij hebt, wat de oorzaak zou kunnen zijn, wat jij zelf graag wilt en welke mogelijkheden er zijn voor jouw huid. We kijken daarna samen wat we er aan kunnen doen.

Wist jij dat zelfs de plaats waar je acne hebt informatie geeft over het hoe en waarom van jouw huidprobleem?

Je kan ook in overleg met mij voedingssupplementen nemen die goed werken tegen acne. Dit om je huid van binnenuit te voeden. Er moet in elk geval vitamine A, B, C en E in zitten.

Kortom, er is heel veel te doen aan acne. Je hoeft er niet mee rond te blijven lopen. Als ik je niet kan helpen, dan zeg ik dat ook en dan stuur ik je door naar een dermatoloog.

Je bent bij mij in vertrouwde handen en ik word er erg blij van als ik jouw huid zienderogen zie opknappen. Dit heeft ook als resultaat dat je van binnen naar buiten meer gaat stralen, gewoon, omdat beide zorgen dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit. Dat wil jij ook, dat weet ik zeker.

Mag ik jouw huid behandelen? Ik kijk er naar uit om samen tot het beste resultaat te komen.

Liefdevolle groet,

Maartje Wietske

Meer Mimosaatjes

Maandelijks schrijf ik over mijn praktijk. Op deze pagina vind je nog meer Mimosaatjes! Gebruik het filter om Mimoosaatjes te vinden die voor jou interssant zijn.

Mooie ideeën!!

Door het stromende water worden schelpen vaak beschadigd en vind je zelden een gaaf exemplaar. Ook mensen raken door hun leven beschadigd. Laat je dat toe? Of wil je er mee aan het werk? Maar hoe dan? Maartje Wietske vertelt er over.

Massage

Een massage ontvangen, hoe heerlijk is dat. Ik vind het mooi om een massage te geven en doe dat met hart en ziel.

De maand Mei is de maand van de vrijheid. Je mag denken, zeggen en doen wat je zelf wilt. Maar échte vrijheid zit vooral tussen je oren. Laat los om te kunnen groeien...

Of vraag informatie via dit formulier

Contact

Contact met MAartje Wietske
Foto: Luc Karsten

Wil je liever contact via mail? Verstuur dit formulier met jouw vraag of opmerking en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Scroll naar boven