Afvallen zonder honger

De eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl

Met het PS. food & lifestyle programma

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat is meer dan een getal op de weegschaal. Dat is een levensstijl die past bij jou. Als coach help ik jou daarbij en ben ik dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.

Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest niet alleen het gewicht dat je wilt, maar je maakt ook blijvende veranderingen in je levensstijl.

Elke week evalueren we samen je voortgang en doorloop je eenvoudig en effectief de fases van het programma. Zo bouw je aan een gezonde levensstijl, die je ook na het programma kunt volhouden. 

Je hoeft niets te betalen voor deze coaching, deze is gratis. En ik begeleid je nog een jaar lang, nadat jij je streefgewicht hebt gehaald. DAT is het mooie van het programma van PS. food & lifestyle. Je betaalt alleen hun producten en de coaching is inclusief. 

Afvallen zonder honger

Met PS. food & lifestyle krijg je een persoonlijk voedingsplan dat past bij jouw doelen en voorkeuren. Je eet gemiddeld 6 keer per dag, waarvan 3 hoofdmaaltijden en 3 snacks. In de eerste fase gebruik je vooral de producten van PS. food & lifestyle, die lijken op gewone voedingsmiddelen zoals muesli, crackers, rijst, pasta en snacks. Je vult ze aan met groenten, vlees/vis/vegetarisch bij de lunch en het diner. 

Zo eet je niet minder, maar anders. Dit is makkelijk vol te houden en geeft je flexibiliteit. Afvallen hoeft geen straf te zijn. De producten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten, waardoor je vet verliest en spieren behoudt. Je stofwisseling blijft hoog en je voorkomt het jojo-effect.

Elke week kom je langs voor een consult om je resultaten te bespreken, leer je wat een gezonde levensstijl inhoudt en krijg je handige tips. Na het bereiken van je streefgewicht blijf ik je nog een jaar persoonlijk begeleiden, zodat je je resultaat ook echt vasthoudt.

Op de site van PS. food & lifestyle vind je heerlijke recepten.

Afgestemd op jou

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast aan jouw behoefte.

6 Eetmomenten per dag

3 hoofdgerechten en 3 tussendoortjes.

Niet minder, maar anders

Je gaat niet minder eten, maar anders, waardoor je het langer volhoudt.

Voorbeeld producten

Voordelen van PS. food & lifestyle

Werkwijze

We starten altijd met een uitgebreide (vrijblijvende) intake. 

Hier maken we kennis met elkaar en gaan we in op jouw wensen en doelen. Als je start met het programma, krijg je het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor de eerste week, zoals producten, een kookboek en informatieve brochures.

Elke week hebben we een consult waarin je de producten kiest die je lekker vindt. We bespreken hoe het met je doelen gaat en we hebben het wekelijkse weegmoment op op een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet. 

In de eerste fase kun je gemiddeld 1 – 2 kilo per week afvallen. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals je geslacht, leeftijd, lengte, dieetverleden en medicatie. We focussen op de positieve veranderingen die je hebt gemaakt en helpen je met eventuele uitdagingen.

In de volgende fases ga je minder PS. food & lifestyle producten gebruiken en meer gewone producten uit de supermarkt. PS. food & lifestyle heeft ook een productlijn voor gewichtsbehoud, met bijvoorbeeld muesli, pasta, wraps en snacks. Je leert in deze fase hoe je een gezond voedingspatroon kunt aanhouden om je gewicht te behouden.

Via onze app kun je altijd contact met ons opnemen, je eigen weekmenu maken, producten bestellen en je behandelplan volgen.
Je kunt ook vragen stellen via de app.

De kosten

De kosten van het PS. food & lifestyle programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Overweeg je om te starten, dan maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag. Als je echter meteen begint, dan verlengen we de tijd tot ongeveer een uur.

Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig, dan ben je € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten moet je er dus vanaf trekken. De begeleiding en consulten zijn inbegrepen en daar betaal je niets extra’s voor. 

Zodra je gewenste gewicht is bereikt, gebruik je minder producten per dag. De gratis begeleiding blijft tot maximaal een jaar na het bereiken van het streefgewicht. 

Maartje Wietske vertelt

Voor vragen of meer informatie:

Kom kennismaken

Contact met MAartje Wietske
foto: Luc Karsten

Ben je benieuwd hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou uit kan zien? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven