Mimosaatjes

Nieuws en informatie over Schoonheid, Afvallen en Ontspannen

Ik vertel graag over mijn praktijk. En dat kan over van alles gaan. Nieuwtjes, leuke weetjes,  maar ook informatie over de apparatuur die ik gebruik, uitleg over mijn werkwijze of mijn eigen ervaringen.
Waar het ook over gaat, ik wil jou altijd goed informeren. Heb je vragen ? Neem dan contact met mij op.

Maartje Wietske

Maartje schrijft haar blog
Foto: Luc Karsten

De GROTE schoonmaak

Vroeger werd er bij mij thuis altijd de grote voorjaarsschoonmaak gehouden. Maar ook vandaag de dag is het goed om een grote schoonmaak te houden. Goed voor je huid en voor je huis!

Transformatie

Transformatie is geen verandering van A naar B, transformeren is weten waarom verandering nodig is. Je kunt bij mij in de praktijk op verschillende manier een transformatie aangaan.

Spinnenweb en energiewerk

Soms zijn wij met een onzichtbare draad aan iemand verbonden. En dit kan een behoorlijk last geven, zonder dat je weet waar het vandaan komt. Je kunt deze energetische lijn liefdevol doorknippen. Ik kan je daarbij helpen.

Huidoneffenheden

Steelwratjes, bloedblaasjes, en andere huidoneffenheden wil je het liefste kwijt. Dat kan. Lees verder om te lezen wat mijn aanpak is.

Of vraag informatie via dit formulier

Contact

Contact met MAartje Wietske

Wil je liever contact via mail? Verstuur dit formulier met jouw vraag of opmerking en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Scroll naar boven