Eenvoud

Blog Eenvoud
Alles gaat om de eenvoud. Maar soms maken we het ons wel heel moeilijk. Wil jij terug naar de kern? Naar jouw kern? Dat kan!

Deel dit bericht

Alles draait om de eenvoud, een lied van het Goede Doel uit 1983.

Was alles maar zo simpel, hoor ik klanten vaak zeggen.

In principe is eenvoud: gemak, gewoonheid, bescheidenheid. Met de technologie van tegenwoordig wordt het er niet gemakkelijker op.

Kinderlijk eenvoudig is ook zo’n mooie uitspraak, als iets eenvoudig is uitgelegd, dan snappen je hersenen het beter.

Krishnamurti schrijft: “Eenvoud is onuitputtelijk.”
Hoe mooi is dat?
Maken we het ons vaak niet te moeilijk?

Terug naar de bron / de kern, dat is de eigenlijke eenvoudige essentie van het leven.

Wil jij ook snel bij je kern komen? Dat kan via de meditatie ‘De innerlijke glimlach’ die je via deze site kunt beluisteren en downloaden. Klik hier voor de link.

Misschien ben je wel ver van je kern vandaan,
wil je meer naar jouw gevoel,
wil je beter slapen,
wil je minder piekeren,
wil je eenvoudiger leven.

Natuurlijk zijn er altijd momenten in je leven wanneer het niet zo lekker loopt, dat is heel menselijk; mocht dit te lang duren dan liggen er lichamelijke klachten op de loer.

Graag wil ik je in mijn praktijk uitnodigen om jouw ‘klacht’ te transformeren naar jouw KRACHT. Als je de Innerlijke Glimlach regelmatig doet, zal je merken dat er wat verandert. Veranderingen in jezelf als in je omgeving.

Alles draait om de eenvoud.
Als de kachel brandt, dan heb je het niet koud.

Als de liefdevolle kachel niet brandt in je hart, dan kun je een warm bad nodig hebben om een eenvoudiger leven te krijgen.
Bij Mimosa kan dat!
Je komt dichter bij jezelf,
je bent liefdevoller,
je bent krachtiger!

Welkom Bij Mimosa,

Liefdevolle aandacht voor innerlijk en uiterlijk.

Liefdevolle groet,

Maartje Wietske

Meer Mimosaatjes

Maandelijks schrijf ik over mijn praktijk. Op deze pagina vind je nog meer Mimosaatjes! Gebruik het filter om Mimoosaatjes te vinden die voor jou interssant zijn.

De GROTE schoonmaak

Vroeger werd er bij mij thuis altijd de grote voorjaarsschoonmaak gehouden. Maar ook vandaag de dag is het goed om een grote schoonmaak te houden. Goed voor je huid en voor je huis!

Transformatie

Transformatie is geen verandering van A naar B, transformeren is weten waarom verandering nodig is. Je kunt bij mij in de praktijk op verschillende manier een transformatie aangaan.

Spinnenweb en energiewerk

Soms zijn wij met een onzichtbare draad aan iemand verbonden. En dit kan een behoorlijk last geven, zonder dat je weet waar het vandaan komt. Je kunt deze energetische lijn liefdevol doorknippen. Ik kan je daarbij helpen.

Of vraag informatie via dit formulier

Contact

Contact met MAartje Wietske
Foto: Luc Karsten

Wil je liever contact via mail? Verstuur dit formulier met jouw vraag of opmerking en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Scroll naar boven