Elektrisch ontharen

Blog elektrisch ontharen
Overbeharing kan heel veel impact hebben op je leven. Ik heb diverse behandelmethodes om overbeharing te verminderen/laten verdwijnen.

Deel dit bericht

Tijdens mijn opleiding in 1987 lag hier al mijn passie: ontharen. Met veel geduld haartje voor haartje eruit halen. Doordat ik zelf een huidziekte heb gehad, weet ik precies hoe erg het is of kan zijn om ‘iets’ in het gezicht te hebben.

Overbeharing is een onderkend probleem. Jammer genoeg zien artsen vaak niet in dat dit voor vrouwen heel erg kan zijn. Gelukkig zijn er ook artsen die deze problematiek wel erkennen. En krijg ik steeds vaker vrouwen doorgestuurd die te maken hebben met overbeharing.

Ik maak daarom altijd graag zo snel mogelijk een plekje in mijn agenda vrij om jou als klant een veilige haven te bieden.

Als jij overbeharing hebt en naar jezelf kijkt, dan zie je vaak alleen die haren. Dat is herkenbaar, in het begin zag ik ook alleen de oneffenheden op mijn huid. Maar doordat ik hier zelf iets aan kon doen, kon ik verder kijken. Het is inmiddels één van mijn kwaliteiten geworden om verder te kijken. Zie ik jou, dan zie ik een mooie vrouw voorbij de haren. Tijdens het ontharen hebben we dan ook vaak plezier en kunnen we lachen om bepaalde uitspraken van ons of door iets wat er gebeurd is. ‘Schik met elkaar hebben’ is sowieso erg belangrijk.

Eén van de vragen die ik vaak hoor is de vraag of ik alleen elektrisch onthaar. Dit hangt af van het aantal haren en of het zachte- of harde haren zijn. Zijn het zachte haren, dan wordt er gesuikerd (ontharen met suikerpasta), heb je veel en harde haren, dan kunnen deze haren elektrisch verwijderd worden. Als je aanvullend verzekerd bent, dan wordt dit vaak vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Maar dit is wel afhankelijk van jouw verzekering. En de kosten worden ook alleen maar vergoed na doorverwijzing van de huisarts. Graag kijk ik samen met jou wat er mogelijk is. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig om de haren definitief te laten verdwijnen.

Ik ben blij met dit geduldwerkje, omdat ik weet dat jij als klant meer vanuit jezelf gaat stralen. Het fijne is, dat er inmiddels vele klanten blij met mij zijn, omdat ik deze behandeling met veel plezier en geduld uitvoer.

Ik geef jou hierdoor weer het zelfvertrouwen terug. Daardoor zit jij prettiger in je vel en straal je weer van alle kanten.

Gun jij jezelf een mooie huid, een moment voor jezelf en een blije jij? Ik help je graag!

Liefdevolle groet,

Maartje Wietske

Meer Mimosaatjes

Maandelijks schrijf ik over mijn praktijk. Op deze pagina vind je nog meer Mimosaatjes! Gebruik het filter om Mimoosaatjes te vinden die voor jou interssant zijn.

Mooie ideeën!!

Door het stromende water worden schelpen vaak beschadigd en vind je zelden een gaaf exemplaar. Ook mensen raken door hun leven beschadigd. Laat je dat toe? Of wil je er mee aan het werk? Maar hoe dan? Maartje Wietske vertelt er over.

Massage

Een massage ontvangen, hoe heerlijk is dat. Ik vind het mooi om een massage te geven en doe dat met hart en ziel.

De maand Mei is de maand van de vrijheid. Je mag denken, zeggen en doen wat je zelf wilt. Maar échte vrijheid zit vooral tussen je oren. Laat los om te kunnen groeien...

Of vraag informatie via dit formulier

Contact

Contact met MAartje Wietske
Foto: Luc Karsten

Wil je liever contact via mail? Verstuur dit formulier met jouw vraag of opmerking en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Scroll naar boven