Emotie-eter

Ben jij een emotie-eter? "Moet" jij eten als je grote emoties voelt? Hoe zou het zijn als dat moeten weg zou zijn? Ik kan je helpen.

Deel dit bericht

Ben jij een emotie-eter?

Al sinds januari 2012 ben ik afvalcoach bij Powerslim, dat sinds een paar jaar PS. food & lifestyle heet. Ik heb eerst zelf het PS-programma gevolgd, om te weten hoe het smaakt, hoe ik mij voel bij deze producten, wat het verder met mij doet en wat ik mijn klanten ga vertellen.

Nu vele jaren later en na vele klanten gecoacht te hebben, zie ik veel overeenkomsten bij mijn klanten en als eerste wil ik het emotie-eten onder de loep nemen.

Emotie-eten wil zeggen dat je eet bij emotie (ja logisch), maar wel zodanig dat je tegen jezelf zeg dat het ‘moet’. Hier kom je vaak een onderliggende blokkade tegen. Als je weet welke blokkade dat is, dan ben je al een stuk verder, zodat je die blokkade kunt oplossen en transformeren. Dan los je dat ‘moeten’ op.
Weet je niet welke blokkade het, is dan kan ik je hierbij helpen. Wanneer jij in een diepe ontspanning ligt of zit, ontdekken we waar die emotie vandaan komt. Ik begeleid jou hier graag bij. Dan gaan we samen aan het werk, zodat die zak chips (of wat anders) jou niet meer de baas wordt.

Blokkades kunnen voor iedereen anders zijn: het kan zijn dat je vroeger heel erg gepest werd, of dat je als dikkerdje werd versleten. Vaak werd je niet gehoord en moest jij je mond houden. Je werd niet gezien als degene die je werkelijk was of bent. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen.
Als je de onderliggende emotie (blokkade) eenmaal weet, dan gaat het diëten veel makkelijker en blijf je beter op gewicht. En dat niet alleen, voor veel mensen werkt het ook door op andere gebieden van hun leven. Ze durven meer spontaan te zijn, ze kunnen makkelijker hun keuzes maken, ze gaan meer stralen.

Hoe mooi is dat, gewicht verliezen en letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten!

Weet dat je van harte welkom bent in mijn praktijk in Enter om je blokkades te ontdekken, ze te herkennen en te erkennen, zodanig dat jij in je kracht komt, waardoor je je emoties de baas wordt.

Samen gaat het makkelijker, hoe fijn is dat.

Ik nodig je uit om contact op te nemen voor meer informatie.

Tot ziens!

Liefdevolle groet,

Maartje Wietske

Meer Mimosaatjes

Maandelijks schrijf ik over mijn praktijk. Op deze pagina vind je nog meer Mimosaatjes! Gebruik het filter om Mimoosaatjes te vinden die voor jou interssant zijn.

De GROTE schoonmaak

Vroeger werd er bij mij thuis altijd de grote voorjaarsschoonmaak gehouden. Maar ook vandaag de dag is het goed om een grote schoonmaak te houden. Goed voor je huid en voor je huis!

Transformatie

Transformatie is geen verandering van A naar B, transformeren is weten waarom verandering nodig is. Je kunt bij mij in de praktijk op verschillende manier een transformatie aangaan.

Spinnenweb en energiewerk

Soms zijn wij met een onzichtbare draad aan iemand verbonden. En dit kan een behoorlijk last geven, zonder dat je weet waar het vandaan komt. Je kunt deze energetische lijn liefdevol doorknippen. Ik kan je daarbij helpen.

Of vraag informatie via dit formulier

Contact

Contact met MAartje Wietske
Foto: Luc Karsten

Wil je liever contact via mail? Verstuur dit formulier met jouw vraag of opmerking en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Scroll naar boven