Feestjes en afvallen

Blog feestjes
Via het afvalprogramma PS. food & lifestyle krijg jij heerlijke recepten en tips om ook door die moeilijke momenten van feestjes en partijen door te komen. Lees hierover meer.

Deel dit bericht

Binnen mijn praktijk ondersteun ik ook bij het afvallen. Dat doe ik met het programma PS. food & lifestyle. Vaak krijg ik de vraag: “Ik heb binnenkort een feestje, help!” of “Wat kan wel en wat kan niet?”.

Nu is afvallen met PS. food & lifestyle op zichzelf al een feestje, dus dat zal het probleem niet zijn. 🙂

PS. food & lifestyle is een uitgebreid afvalprogramma en er zijn veel tips beschikbaar voor diverse activiteiten. Denk hierbij bv aan Kerst en Pasen, maar er zijn ook tips voor de BBQ en de vakantie. Zo is het voor jou duidelijk wat wel en wat niet kan. Op mijn website heb ik een verwijzing naar de recepten van PS. food & lifestyle.

Toen ik in oktober 2011 zelf begon met Powerslim (de voorloper van PS. food & lifestyle) had ik een grote uitdaging in december. Ik was net voor de Kerst op mijn streefgewicht en ik was superblij, want ik was zonder honger 12 kilo afgevallen. Maar toen kwamen de feestdagen er aan en In mijn hoofd kwam de vraag: “Hoe ga ik dit in vredesnaam doen, want ik wil op mijn gewicht blijven…!”

Een Whatsappgesprek met mijn coach bracht uitkomst. Zij gaf mij duidelijke tips en ze gaf aan wat ik wél kon eten en drinken.

En dat is het dus het mooie van PS. food & lifestyle: vanuit het programma zijn er allerlei tips over hoe jij het beste deze dagen door komt en wat je WEL kunt doen. En dan kun jij hier uit kiezen wat dan het beste bij je past.

In mijn geval was dat gourmetten.

Gezellig met mijn gezin heb ik alleen wat kleine aanpassingen gedaan en heerlijk gegeten.
Wat ik gegeten heb? Vis, kip en biefstuk met een heerlijke salade. Ik ben niets te kort gekomen die Kerst.
En na de kerst komen uiteraard Oud en nieuw en de oliebollen, ook weer een feestje.

Oké, ik heb toen twee oliebollen gegeten en wat smaakten die ontzettend lekker.

Mijn advies aan mijn cliënten is dan ook vaak, áls je wat ondeugends doet, geniet er dan wel van en drink veel water.

En weet je, ik was die feestweek niet afgevallen en ook niet gegroeid. Daar werd ik ook blij van.

Nu ik zelf afvalcoach ben van PS. food & lifestyle, vind ik het altijd jammer dat als je zo mooi bent afgevallen, de kilo’s er na de feestdagen er weer bijgekomen zijn. Met goede tips kun je deze dagen doorkomen. Maar het vraagt wel wat van je. Dat geldt voor elk dieet en elke andere leefstijl.

En som moet je even wat schipperen…

Maar het helpt als je even weer een pas op de plaats maakt en je jezelf vraagt:

  • Waarom wil ik afvallen?
  • Hoe graag wil ik afvallen?
  • Wil ik andere keuzes maken?

Dat zijn belangrijke vragen. Tijdens een intake krijg je ook een aantal van deze vragen, zodat ik weet wat bij jou past, omdat PS. food & lifestyle voor iedereen toegankelijk is. Wees niet bang, want overal is een oplossing voor zoals onregelmatige diensten, veel zittend werk, vegetarisch eten enzovoort.

Wil jij graag afvallen, dan werk je aan je gezondheid en je mind en je energie is een stuk hoger.

Uiteraard krijg je complimenten en hoe fijn is dat!

PS. food & lifestyle is onder vele omstandigheden een uitgebreid afslankprogramma, met heel veel verschillende producten en je hebt een jaar lang na-begeleiding om terugval te voorkomen.

Wil je weten of dit programma voor jou kan gaan werken, dan nodig ik je graag uit voor een intakegesprek Bij Mimosa in Ypelo (Enter). Ik weet de ins and outs van dit lifestyle programma en loop graag een poosje met je mee om jou te ondersteunen, voor als je het moeilijk hebt en tegen dingen aanloopt.

Maak een afspraak voor een levensveranderende switch!

Liefdevolle groet,

Maartje Wietske

Meer Mimosaatjes

Maandelijks schrijf ik over mijn praktijk. Op deze pagina vind je nog meer Mimosaatjes! Gebruik het filter om Mimoosaatjes te vinden die voor jou interssant zijn.

De GROTE schoonmaak

Vroeger werd er bij mij thuis altijd de grote voorjaarsschoonmaak gehouden. Maar ook vandaag de dag is het goed om een grote schoonmaak te houden. Goed voor je huid en voor je huis!

Transformatie

Transformatie is geen verandering van A naar B, transformeren is weten waarom verandering nodig is. Je kunt bij mij in de praktijk op verschillende manier een transformatie aangaan.

Spinnenweb en energiewerk

Soms zijn wij met een onzichtbare draad aan iemand verbonden. En dit kan een behoorlijk last geven, zonder dat je weet waar het vandaan komt. Je kunt deze energetische lijn liefdevol doorknippen. Ik kan je daarbij helpen.

Of vraag informatie via dit formulier

Contact

Contact met MAartje Wietske
Foto: Luc Karsten

Wil je liever contact via mail? Verstuur dit formulier met jouw vraag of opmerking en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Scroll naar boven