Grote schoonmaak

In de loop van het jaar verzamel je aardig wat spullen. In je huis, maar ook in je hoofd. Je kunt zo aardig onnodige ballast hebben. Tijd voor een grote schoonmaak!

Deel dit bericht

“Opzij, opzij, opzij. Maak plaats, maak plaats, maak plaats.”

Herman van Veen zong dit lang geleden. Hoe actueel.
Iedereen is druk, druk, druk.

Heb je last van een vol hoofd, slechte concentratie of vergeet je veel?
Grote kans dat je dan onder hoogspanning zit.

Ik kan je ondersteunen om weer of meer tot je zelf te komen en dat te blijven.

De voorjaarsschoonmaak komt er weer aan. In mijn jeugd kan ik mij nog herinneren, moest letterlijk alles uit de kast gehaald worden. De wollen dekens kwamen aan de waslijn te hangen en werden met de mattenklopper uitgeklopt. In mijn beleving wordt zo’n grote schoonmaak niet zo vaak meer gedaan.

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dat is zo fijn aan een grote schoonmaak en: Opgeruimd staat netjes.

“Let eens op de rommel, anders struikel je erover.” Heb jij dat ook wel eens gehoord? Jij en ik weten: Opruimen kost minder tijd dan zoeken. Herinner jij je nog de Tiener opruiming? Er was een looproute van de deur naar het bed.

Het is algemeen bekend dat we in de loop van het jaar aardig wat spullen verzamelen. In de loop van het jaar kan je dus ook onnodige ballast meenemen in je hoofd. Een voorbeeld: iemand heeft iets tegen je gezegd dat jij niet leuk vindt; een collega doet iets dat onprettig voor jou is; je wordt door iemand uitgescholden waar jij part nog deel aan hebt; je bent vroeger erg gepest. Dit is allemaal onnodige ballast.

Deze onnodige ballast is niet van jou, maar van een ander.

Het op orde krijgen van dingen betekent ook het op orde krijgen van je verleden.
Meer tijd voor jezelf geeft minder stress, minder rommel en rotzooi.
Grote schoonmaak: opgeruimd staat netjes.

Wil je graag handvatten krijgen om hier beter mee om te gaan, of wil je dichter bij jezelf komen?  Kom dan naar Bij Mimosa. Ik geef je de warme bedding, waarin jij je zelf mag zijn en ondersteun je graag in het proces om in je kracht te komen staan.

Ik zie naar je uit,

Liefdevolle groet,

Maartje Wietske

Meer Mimosaatjes

Maandelijks schrijf ik over mijn praktijk. Op deze pagina vind je nog meer Mimosaatjes! Gebruik het filter om Mimoosaatjes te vinden die voor jou interssant zijn.

De GROTE schoonmaak

Vroeger werd er bij mij thuis altijd de grote voorjaarsschoonmaak gehouden. Maar ook vandaag de dag is het goed om een grote schoonmaak te houden. Goed voor je huid en voor je huis!

Transformatie

Transformatie is geen verandering van A naar B, transformeren is weten waarom verandering nodig is. Je kunt bij mij in de praktijk op verschillende manier een transformatie aangaan.

Spinnenweb en energiewerk

Soms zijn wij met een onzichtbare draad aan iemand verbonden. En dit kan een behoorlijk last geven, zonder dat je weet waar het vandaan komt. Je kunt deze energetische lijn liefdevol doorknippen. Ik kan je daarbij helpen.

Of vraag informatie via dit formulier

Contact

Contact met MAartje Wietske
Foto: Luc Karsten

Wil je liever contact via mail? Verstuur dit formulier met jouw vraag of opmerking en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Scroll naar boven