Het geven van energie

Blog Energie
Alles is energie. En sommige blokkades of angsten kun je behandelen door het geven van energie. Maartje Wietske vertelt over haar eigen ervaring met haar honden.

Deel dit bericht

Ik heb diverse cursussen en een opleiding gevolgd op het gebied van Energie. Verschillende blokkades kunnen met behulp van het geven van energie worden opgelost, niet alleen bij mensen, maar ook bij dieren. Onderstaand een mooi voorbeeld van hoe dat werkt.

Sinds kort hebben we er twee prachtige honden bij gekregen, twee Berner Sennens, broer en zus. Twee prachtige lieve honden, die een nieuw tehuis zochten en bij ons zijn ze heel erg welkom. Zelf had ik al een klein hondje. We hebben ’s avonds altijd knuffeltijd met de honden. Alle honden willen aandacht en kruipen bijna in ons, een gezellige boel. Bodie, de kleinste van het stel, zorgt wel dat ze ook aandacht krijgt.

Nu heeft het vrouwtje angst om verlaten te worden, wat gelet op haar geschiedenis niet zo raar is. Ze springt over het hek als ik uit het zicht ben en dat is niet fijn. Ze kan zo een eind op het land lopen en de straat op en misschien komt ze wel onder een auto. Daar moeten we niet aan denken, een horrorscenario.

Nu heb ik haar met energie behandeld en heb daarbij diverse behandelmethodes toegepast: de soul body fusion methode, de authentiek being methodiek, de mir methode en de zielsverbinding. Ik heb er een mengelmoes van gemaakt, waarbij ik dat heb toegepast, waarvan ik voelde dat het nodig was.

En het werkt! Honden liegen tenslotte niet. Ze is een stuk rustiger en kijkt minder angstig. Zelfs m’n partner zei de volgenden dag: “Ze is een stuk rustiger!”.

Hoe mooi is dat?

Ook Bodie heb ik drie jaar geleden veel energie gegeven. Ze had een hernia en de dierenarts had haar eigenlijk al opgegeven. Via via kwam ik bij Marjolein Dankelman terecht van Loco Motion en na zes behandelingen cranio sacraal kon ze weer normaal lopen. Ondertussen had ik haar iedere keer energie gegeven met mijn helende handen. Als ze mijn handen al zag, ging ze al liggen.

Energie is tomeloos. Geweldig,

En het werkt ook op afstand!

Wil jij dit ook ervaren, in een oase van rust? Kom dan naar Bij Mimosa!

Liefdevolle groet,

Maartje Wietske

Meer Mimosaatjes

Maandelijks schrijf ik over mijn praktijk. Op deze pagina vind je nog meer Mimosaatjes! Gebruik het filter om Mimoosaatjes te vinden die voor jou interssant zijn.

Massage

Een massage ontvangen, hoe heerlijk is dat. Ik vind het mooi om een massage te geven en doe dat met hart en ziel.

De maand Mei is de maand van de vrijheid. Je mag denken, zeggen en doen wat je zelf wilt. Maar échte vrijheid zit vooral tussen je oren. Laat los om te kunnen groeien...

Ik ben thuis…

Thuiskomen is het mooiste dat je je zelf kunt geven. Ik gun het iedereen. Voor jou dit gedicht...

Of vraag informatie via dit formulier

Contact

Contact met MAartje Wietske
Foto: Luc Karsten

Wil je liever contact via mail? Verstuur dit formulier met jouw vraag of opmerking en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Scroll naar boven