Alles voor een gave en egale huid

Ik gun jou een mooie huid

en kan jou helpen met jouw huidprobleem!

In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in het verbeteren van de huid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van oneffenheden, het verminderen van rimpels, het oppeppen van de huid en het verwijderen van overbeharing.

Bij het verbeteren van de  huid maak ik gebruik van twee verschillende apparaten. De Apilus en de Zoner. Afhankelijk van jouw huidprobleem wordt bepaald wat de beste behandelmethode is. Dit wordt altijd met jou afgestemd.

Beide apparaten kunnen worden ingezet voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam. Ook kunnen de apparaten bij vrouwen én mannen worden ingezet.

Ik ben gecertificeerd om beide apparaten te gebruiken en heb regelmatig bijscholing. Als ik iets niet vertrouw, behandel ik je niet en stuur ik je door naar de huisarts. 

Ik kijk er naar uit om met jouw huidprobleem aan de gang te gaan. Jouw huid is bij mij in vertrouwde handen. 

Voor welke behandelingen kun je bij mij terecht?

Oneffenheden

zoals bijvoorbeeld steelwratjes, bloedblaasjes en bindweefselbultjes.

Anti-aging

voor minder rimpels en een strakkere huid.

Huidontsiering

zoals bijvoorbeeld acne, couperose, rosacea, pigmentvlekje en littekens.

Apilus

De Apilus is een apparaat, waarmee ik met behulp van stroom oneffenheden kan weghalen. Denk hierbij aan:

  • Steelwratjes.
  • Bloedblaasjes.
  • Bindweefselbultjes.
  • Littekenweefsel.
  • Ouderdomsvlekjes.
Werkwijze
Bij de behandeling wordt een dunne naald in de oneffenheid gestoken. Door de naald komt een korte stroomstoot, waardoor bv een bloedvaatje wordt dichtgeschroeid. Hierdoor verdwijnt een bloedblaasje of krijgt een steelwratje geen voeding, waardoor deze gewoon na een paar dagen er af valt. 
Elke klant heeft een ander huidtype en de ene persoon is gevoeliger dan de ander. De Apilus heeft verschillende standen en programma’s om de behandeling precies op jou af te stemmen. De behandeling is snel, nauwkeurig en vrijwel pijnloos. Het resultaat is een gladde en egale huid zonder littekens.
 
De Apilus kan ook worden ingezet bij overbeharing. Zie hiervoor:
Oneffenheid voor behandeling
Oneffenheid na behandeling
Couperose voor behandeling
Couperose na behandeling

Zoner

Steeds meer mensen willen een verbetering van hun huid om er zo beter uit te zien. Hiervoor kan ik de Zoner inzetten. De Zoner is een anti-aging aparaat met drie verschillende functies. Elke functie heeft zijn eigen werking.

Een behandeling met de Zoner geeft jouw huid een echte oppepper met een natuurlijk effect. De  rimpels worden geminimaliseerd, waardoor de huid er strakker uit ziet. Je ziet direct resultaat, maar een dag later is het meest optimale resultaat zichtbaar. Daarmee is een behandeling met de Zoner ideaal voor een bruiloft, feest of andere belangrijke happening.

Maar de Zoner kan ook voor andere huidverbeteringen worden ingezet. De functies kunnen afzonderlijk, maar ook samen gebruikt worden. De Zoner is tevens geschikt voor de mannenhuid.

Behandeling voor anti-aging massage
Behandeling na anti-aging massage

Met de Zoner kan een diversiteit van behandelingen worden uitgevoerd. Deze worden hieronder verder toegelicht.

Biostimulatie: dit is een laser, met koude led verlichting en daardoor niet pijnlijk. Een behandeling met de laser:

  • stimuleert het bindweefsel en het maakt extra collageen aan. Collageen zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft. Hierdoor krijgt je een stralende huid.
  • stimuleert je stofwisseling en het helpt de huid zichzelf te herstellen.
  • werkt ontstekingsremmend en versterkt de bloedvaatjes. Daarom is de Zoner heel goed inzetbaar bij couperose, acne, rosacea en littekens.

Radiolift: met deze functie wordt de huid verwarmd door middel van radiofrequenties. Hierdoor wordt collageen aangemaakt en wordt de  huid strakker en stralender met een langdurig effect.

Mesoporatie: met deze functie kunnen diverse werkzame stoffen (serums) in de huid worden aangebracht. Dit is veel effectiever dan met de hand aanbrengen. De werkzame stoffen komen zo diep in de huid, waardoor de huid  beter verzorgd wordt. De huid ziet er jonger uit en voelt zachter aan.

Toepassingen
De Zoner kan overal worden ingezet: voor jouw gezicht, nek/hals, onderkin en decolleté. Maar ook op andere plekken van het lichaam. In overleg is er heel veel mogelijk.

Voordat ik een behandeling start is er altijd eerst een intakegesprek. Hierin bepalen we welke functie van de Zoner het meest gewenste resultaat oplevert en welke producten het beste bij jouw huid passen. Eventueel kan er ook een ondersteunende massage worden gegeven. Zo maken we samen het meest ideale behandelplan.

De behandeling met de Zoner is comfortabel en pijnloos en kan veilig worden uitgevoerd, wat voor een ontspannen en effectieve behandeling zorgt.

Voor vragen of meer informatie:

Gratis adviesgesprek

Maartje geslaagd

Heb jij een huidprobleem last of last van overbeharing? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. In dit gesprek gaan we in op jouw vraag en kijken we wat de beste behandeling of aanpak voor jou is. 

Wacht niet langer en neem contact op!

Scroll naar boven