Alles voor een mooi en gaaf uiterlijk

Gun jezelf een mooie huid

Verzorging van jouw huid, passend bij jou

De huid is het grootste orgaan dat een mens heeft. Door je huid regelmatig met de juiste producten te verzorgen, behoudt de huid langer zijn jeugdigheid en elasticiteit. Je bent hiervoor Bij Mimosa op het juiste adres.

Voor de verzorging van de huid gebruik ik diverse productlijnen van Alcina en Ericson, waardoor ik altijd het juiste product voor jouw huidtype heb. Sinds kort gebruik ik ook de cosmeticalijn Cosmix van Pandhy’s. Hiermee kan ik op maat gemaakte producten voor jou maken, zodat ik jouw huid nog beter kan behandelen.

Als je komt voor een behandeling, dan kijk ik eerst wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Wanneer nodig en gewenst, zal ik je ook advies geven welke producten voor jou geschikt zijn en hoe je ze moet gebruiken. Alle producten zijn bij mij te koop of eventueel te bestellen.

Bovendien is een bezoekje aan Bij Mimosa ook een moment van ontspanning en een verwennerij voor je zelf. Je voelt je daarna weer heerlijk fris en stralend en je kunt er weer tegen aan.

Waarom is het verzorgen van je huid zo belangrijk?

Bescherming

Bescherm je huid tegen invloeden van buitenaf, zoals bacteriën, zonlicht en vervuiling.

Regelaar

Je huid regelt ook je lichaamstemperatuur, vochtbalans en je gevoeligheid voor prikkels.

Gezondheid

Je huid weerspiegelt je gezondheid. Een gezonde huid ziet er stralend, glad en egaal uit.

Behandeling

Een behandeling bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Reinigen van de huid.
  • Epileren van de wenkbrauwen.
  • Oneffenheden weghalen, zoals mee-eters en gerstekorrels.
  • Uitgebreide gezichts – hals – decolletémassage.
  • Masker afgestemd op jouw huid.
  • Afsluitende huidverzorgende crème.

Behandelingen kunnen worden uitgebreid met o.a. een peeling, serum of een oogcrème. 

In overleg is er heel veel mogelijk en ik heb voor elke huid een advies op maat. 

Binnen mijn praktijk heb ik op dit moment drie merken, in verschillende prijsklasses, die elk hun eigen eigenschappen en kwaliteiten hebben. 

Shoonheidsbehandeling bij Mimosa

Ik heb alles in huis om jouw huid perfect te verzorgen of te verbeteren.
Ik word hier heel erg blij van. 

Mijn merken

logo alcina

Alcina cosmetics

Ik gebruik al jaren de producten van Alcina. Dit is een Duits merk, dat hoogwaardige producten levert op het gebied van huidverzorging en make-up. Heeft jouw huid alleen maar verzorging nodig, dan zijn de producten van Alcina voor jou perfect. Je kunt de producten van Alcina bij mij in de praktijk kopen, of bestellen via de website van Alcina. Ze worden dan bij jou thuis bezorgd. Gemak dient de mens! De producten van Alcina worden niet op dieren getest

Ericson Laboratoire

De producten van Ericson Laboratoire zijn zeer geschikt voor het verbeteren van de huid. Elke behandeling staat op zich, waardoor er een mooie variatie ontstaat. Er wordt gewerkt met verschillende ampullen, peelings, maskers en soms ook met een apparaatje, zoals de t-bar, waarmee de huidelasticiteit verbeterd wordt. Producten van Ericson zijn synthetisch en biologisch verkrijgbaar. Het programma van Ericson Laboratoire is veel omvattend en er is altijd een geschikt product voor jouw huid.

Cosmix

De producten van Cosmix zijn allemaal biologisch. Bij een behandeling met de producten van Cosmix worden de producten tijdens de behandeling door mij op maat gemaakt. Aan een basiscrème voeg ik dan diverse werkzame stoffen toe. Zo kan ik het masker, de massagecrème en de verzorgende crème helemaal op de behoefte van jouw huid afstemmen.

Te koop in mijn praktijk

Natuurlijk kun je de producten van Alcina, Ericson Laboratoire en Cosmix ook bij mij in de praktijk kopen. Ik heb diverse producten, zoals reinigingsmelk/gel/mousse, reinigingslotion (met en zonder alcohol), diverse peelings, verzorgende crèmes, oogcrèmes et cetera. Ook verkoop ik make-up en nagellak. Je kunt bij mij contant betalen en ook met de pin. Ik verstuur geen producten. 

Producten van Alcina kun je ook rechtstreeks bij Alcina kopen en je krijgt ze dan thuis gestuurd. Voeg bij het totaalproces de voucher code GIFT4ME toe, dan krijg je ook nog een gratis cadeautje namens mij! 

 

Voor vragen of meer informatie:

Maak een afspraak

Maartje geslaagd

Als jij graag een behandeling wilt, neem dan contact met mij op. 

Scroll naar boven