Mei: Maand van vrijheid

De maand Mei is de maand van de vrijheid. Je mag denken, zeggen en doen wat je zelf wilt. Maar échte vrijheid zit vooral tussen je oren. Laat los om te kunnen groeien...

Deel dit bericht

De maand mei staat in teken van vrijheid, maar wat is vrijheid eigenlijk?
Vrijheid betekent dat je mag denken, zeggen en doen wat je zelf wilt.

Vrijheid gaat om inzicht, groeien, creëren.
Echte vrijheid zit vooral tussen je oren, in het loslaten van belemmerende overtuigingen over jezelf en over de ander.
Vrijheid is jezelf onvoorwaardelijk accepteren en ook anderen accepteren hoe ze zijn en wat ze doen.
Vrijheid is liefdevol omarmen van wie je bent met al je (nog te realiseren) dromen en ook dat geldt voor de ander.

Wanneer je kiest voor vrijheid, dan laat je dingen los waar je last van hebt.

Kan je de dingen die je zelf niet kunt veranderen accepteren en kies je ervoor om er anders mee om te gaan, zodat je er geen last meer van hebt? Dat is ook vrijheid.
Soms kan dat best lastig zijn, want hoe vaak horen we niet het stemmetje in ons achterhoofd: “Doe ik het wel goed?” “Kan dit wel?”
“Kan dát wel?” “Mijn ouders deden het ook altijd zo”. Dat is ons ego, onze babbelbox die overal wat van vindt.

Het zijn overtuigingen waar je lastig vanaf kan komen.
Zelf heb ik oude zaken losgelaten waarvan ik niet eens wist dat ik ze bij mij droeg. Echter, ons lichaam is erg intelligent en slaat trauma’s op in ons lichaam.
Merk jij dat je ook nog wat oude overtuigingen en/of een actieve babbelbox hebt? Ik kan je hier een handje bij helpen door jou te ondersteunen om van die oude overtuigingen en blokkades af te komen, waardoor je vrijer kunt leven.

Graag geef ik jou de liefdevolle bedding die je zo nodig hebt. Ik vind niets gek of vreemd en dat is super belangrijk voor jou. Tijdens de intake gaan we kijken waar ‘m de schoen wringt, waar je aan wilt werken en wat je graag wilt opschonen.
Jouw lichaam weet het antwoord.

Doordat ik je in diepe ontspanning breng weet en voelt je lichaam waar nog spanning zit en waar heling nodig is. Deze ontspanning kan ook ervaren worden door middel van het gebruik van de klankschalen en de hang; de trillingen en klanken hiervan geven jou ook een diepe ontspanning waardoor je los kan laten. Waardoor je vrij kunt komen van de lasten die je gaandeweg je leven of in een bepaalde periode hebt opgebouwd.

Vrijheid gaat om inzicht, groeien, creëren. Wanneer je kiest voor vrijheid dan heb je dingen los gelaten. Je voelt je dan vrijer, er ligt geen zware last meer op jouw schouders.
Hoe fijn zou het zijn dat jij helemaal je zelf (dus vrij) kan zijn, helemaal vrij en wie er ook tegen jou iets zegt, jij je er niets meer van aan trekt. Dat je helemaal vrij bent van die vroegere last en ballast die op je schouders lag en zich in jouw mooie lijf genesteld had.
Er zijn diverse methodes die je in mijn praktijk ervaren kan.
Samen kijken we wat er op dat moment het beste bij jou past, zodat je de weg naar jouw vrijheid ziet en merkt. Je wordt krachtiger, liefdevoller, blijer, opgeruimder en vrijer.

Jij wilt toch ook in vrijheid leven? Weet je welkom…

Liefdevolle groet,

Maartje Wietske

Meer Mimosaatjes

Maandelijks schrijf ik over mijn praktijk. Op deze pagina vind je nog meer Mimosaatjes! Gebruik het filter om Mimoosaatjes te vinden die voor jou interssant zijn.

De maand Mei is de maand van de vrijheid. Je mag denken, zeggen en doen wat je zelf wilt. Maar échte vrijheid zit vooral tussen je oren. Laat los om te kunnen groeien...

Ik ben thuis…

Thuiskomen is het mooiste dat je je zelf kunt geven. Ik gun het iedereen. Voor jou dit gedicht...

De GROTE schoonmaak

Vroeger werd er bij mij thuis altijd de grote voorjaarsschoonmaak gehouden. Maar ook vandaag de dag is het goed om een grote schoonmaak te houden. Goed voor je huid en voor je huis!

Of vraag informatie via dit formulier

Contact

Contact met MAartje Wietske
Foto: Luc Karsten

Wil je liever contact via mail? Verstuur dit formulier met jouw vraag of opmerking en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Scroll naar boven