Laat los wat niet van jou is

Ontspannen jezelf zijn

in liefdevolle kracht

We zitten allemaal wel eens minder goed in ons vel, daar is op zich niets mis mee. Duurt zo’n situatie te lang, dan kunnen daar klachten door ontstaan. Dan is het goed om daar wat aan te doen.

Ons lichaam heeft een heel groot herstellend vermogen en ook een heel groot celgeheugen.
Het celgeheugen is een soort van encyclopedie, daar wordt alles in opgeslagen. Alles wat we mee maken en alles wat we onderdrukt hebben. Het onderdrukken is een beschermingsmechanisme.
Dit mechanisme is een hulpbron, echter, slaan we te lang en teveel op, dan protesteert ons lichaam. Dan hebben dat mooie lichaam en geest wat hulp nodig. 

Hulp voor dingen die in je leven gebeurd zijn en die je liever niet had meegemaakt en waar je het liever niet over hebt, zoals: 

Hiervoor kun je bij mij terecht, samen kijken we hoe ik jou kan helpen. 

Hoe zou het zijn als...

Je beter uitgerust bent

Je slaapkwaliteit verbetert, dus je bent beter uitgerust.

Je meer energie hebt dan nu

Je krijgt meer energie als je ontspannen in het leven staat.

Je vanuit je gevoel kunt leven

Je leeft meer uit je gevoel en vanuit je eigen ik.

Werkwijze

We beginnen altijd met een intakegesprek. We gaan dan kijken wat er speelt en welke methode we gaan toepassen. Deze methode is altijd afgestemd op jou, ik heb dus geen standaardbehandelplan.

Onderstaand zou een sessie kunnen zijn:

Je gaat liggen op de tafel met je kleding aan en eventueel met een lekker dekentje. Ik begin met een meditatie om jou in diepe ontspanning te laten komen. Dan volgen korte aanrakingen, terwijl ik je vragen stel die gerelateerd zijn aan jouw hulpvraag.

Door deze diepe ontspanning ben je in je onderbewuste en weet jouw lichaam het antwoord op deze vragen. Er ontstaat een transformatie, waarin jij krachtiger en liefdevoller wordt. Je kunt de dingen die jou triggeren beter handelen.

Dit noem ik een Energetische Ontspannen sessie. Deze duurt ongeveer een uur.

We overleggen of één behandeling voldoende is, of dat het beter is dat er meerdere volgen. Dit is altijd afhankelijk van de soort vraag en hoeveel vragen er zijn. Mochten er meer behandelingen nodig zijn, dan spreken we van een traject.

Ik sluit de sessie af met het spelen op mijn hang (handpan) en een kopje thee of een glaasje water. 

Een behandeling kan ook bestaan uit het los trommelen met mijn drum. Dan wordt er een intentie meegegeven aan de drum en je voelt dan in je lijf hoe het drummen haar weg vindt, om getransformeerd te worden in waar jij de intentie aan wilt geven. Het drummen zorgt voor een bijzondere ervaring door de trillingen en de klanken, ze werken diepgaand. Je voelt het in je buik, je benen of je hart. Je voelt in elk geval dat er wat gebeurt. 

Dit is zo een fijne vorm van energie, die je beter ‘begrijpt’ na deze te laten gebeuren. Het kan veel in werking zetten: van een ontspannen gevoel, van verdriet dat loskomt tot je heel vrolijk gaan voelen. 

Wat is energie?

Wat is nu eigenlijk energie… Ik bedoel hierbij niet de energie die vanuit het stopcontact komt en een apparaat aanzet. Energie is voor sommige mensen ook ongrijpbaar. ‘Er is meer tussen hemel en aarde’, dat gezegde ken je vast wel. 

Als je op internet zoekt, wordt het mooi omschreven: ‘Energie is de kracht die alles in ons universum in beweging houdt.’
De oude Grieken noemden het ook wel ‘werkzame kracht’. 

Alles is energie: jij en ik. De bloemen en de bomen die groeien, noem maar op. Zelfs in jouw tafel zit energie. In wezen is alles wat we zien en niet zien energie. Simpeler kan ik het niet omschrijven. 

Wanneer mensen niet zo goed in hun vel zitten, wordt er ook wel eens gezegd, dat hun energie laag of zwaar is. Om dat dan beter uit te leggen, maak ik een vergelijking met een radio. Een radio kan storen, dan zit er ruis op, de radio staat dan niet op de juiste frequentie. Stel dat jij dat ervaart, dan is er een storing in jouw Zijn en zit je ook niet op de juiste frequentie. In mijn praktijk help ik jou om de ruis op jouw lijn op te sporen en te transformeren naar Jouw Zijn, in Jouw Kracht. Ik ga je als het ware resetten naar de beste versie van jezelf. 

  

 

Heb je zelf behoefte aan rust? Of wil je aan jezelf werken? Ik heb twee meditaties voor je ingesproken. Je kunt ze hier beluisteren. 

M’n mooie drum,
Prachtige klanken,
Komen binnen,
Binnen in mijn lijf,
In mijn buik,
In mijn hart,
De trilling,
De trilling voelbaar in mijn lijf,
Hierdoor kan je mede loslaten,
Loslaten wat niet van jou is,
Lostrillen,
Teruggeven aan moeder aarde,
Zij weet er weg mee,
Wat een magisch instrument,
Ik kan er zo veel mee,
Met liefde behandelen,
Dan krijg je samenwerking,
Mooi hoe dat werkt!
Wat een tool!

Ik hou ervan!

MWB

Klanten vertellen

Voor jou

Prachtig weer!

Ik krijg er geen genoeg van!

Vitamine Z!

Van Zon!

Vitamine E!

Van Energie!

Vitamine N!

Van Natuur!

Ik word er ZEN van!

Fijne dag,

met de zon in en om je heen!

Maartje Wietske

Voor vragen of meer informatie

Meer informatie?

Ervaar jij problemen en zou je willen weten of energetisch ontspannen iets voor jou kan zijn? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Scroll naar boven