Wees welkom

Bij Maartje Wietske

Liefdevolle aandacht voor innerlijk en uiterlijk

Maartje Wietske bij Mimosa

Mijn naam is Maartje Wietske Bosch en ik ben sinds 1987 werkzaam in de schoonheidsbranche. Ik ben in 1997 mijn eigen praktijk begonnen.

Omdat ik graag meer resultaat wilde zien en voelen, heb ik me de laatste jaren verder bijgeschoold, zodat ik mijn klanten op een breed vlak kan ondersteunen.

Het contact met mensen is voor mij erg belangrijk, omdat ik dan de mensen kan zien, voelen en horen, waardoor ik beter kan geven wat de ander nodig heeft.

Het is mijn passie om mensen met huidproblemen verder te helpen. Zelf had ik een huidprobleem waarvoor ik vaak antibiotica moest slikken. Met uitstekende behandelingen en huidverbeterende producten is het huidprobleem gelukkig verleden tijd en dat wil ik graag delen met mijn klanten.

Graag ontvang ik jou in mijn mooie praktijk in Ypelo. Wees welkom Bij Mimosa!

Je kunt bij bij terecht voor:

 Schoonheid

Ontspannen

Toekomstplannen

Sinds juli 2023 heb ik mijn praktijk in Enter, aan de Ypeloweg 12. Op dit moment heb ik een mooie ruimte beschikbaar die zeer geschikt is voor het uitvoeren van mijn schoonheidsbehandelingen. Maar ik wil heel graag nog verder uitbreiden en daar is gelukkig de ruimte voor. Hopelijk is volgend jaar juli mijn nieuwe praktijk klaar. Ik heb dan aparte ruimtes voor Schoonheidsbehandeling en voor Ontspanningssessies. Ook zal er een aparte mooie ruimte komen voor het geven van creatieve workshops. 

Kortom, er zit nog heel veel in de planning. Ik bruis van enthousiasme en kan haast niet wachten tot alles klaar is!

Waarom 'Bij Mimosa'?

Ik ben ooit begonnen bij drogist Gert Hemmes. Daar heb ik 10 jaar gewerkt. Toen de zaak werd overgenomen, besloot ik mijn eigen weg te gaan en mijn droom te volgen. Mijn moeder heeft mij  altijd aangemoedigd om voor mijzelf te beginnen, maar dat durfde ik nooit. Totdat ik de sprong waagde en mijn eigen salon begon, die ik Schoonheidssalon Mimosa noemde.

Een naam met een bijzondere betekenis… ‘Mimosa’ is niet alleen de naam van de allereerste producten serie van Alcina, waar ik nog steeds mee werk, maar was ook het motief van het trouwservies van mijn ouders, waar ik een hele verzameling van heb.
Bovendien heb ik mooie herinneringen aan Bielefeld, de stad waar Alcina vandaan komt en waar vroeger mijn ouders op vakantie gingen. En de mimosa heeft natuurlijk prachtige kleuren en ruikt heerlijk!

In 2023 heb ik de naam van de salon veranderd in praktijk Bij Mimosa, om het nog persoonlijker te maken. Mijn moeder is er helaas niet meer, maar ik weet dat zij mijn gids is en trots is op wat ik doe en inmiddels bereikt heb.
Scroll naar boven