Alles voor een mooi en gaaf uiterlijk

Ik laat jou weer stralen

Ik kan jou helpen met jouw huidprobleem!

Mijn passie voor de moeilijke huid begon al jaren geleden. Als geen ander weet ik hoe het voelt om ontsierende huidproblemen te hebben. Ik had zelf een huidziekte en dat kan je leven veranderen. Het kan veel invloed hebben op je zelfvertrouwen en eigenwaarde. 

Daarom is het voor mij een mooie uitdaging om bijvoorbeeld de acnehuid onder controle te krijgen en te houden. Ook andere huidproblemen kan ik voor je oplossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steelwratjes, couperose of overbeharing.

Ik word altijd heel blij als ik een huid zienderogen op zie knappen. Jouw huid gaat stralen, maar jij zelf ook. Want je zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel. 

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen? Check dan mijn behandelingen of vraag een gratis adviesgesprek aan. 

Behandelingen

Huidverzorging

Gun jezelf een ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling.

Shoonheidsbehandeling bij Mimosa

Huidverbetering

Heb je een (over)gevoelige huid, rimpels, vochtgebrek of heeft jouw huid meer aandacht nodig? Check mijn speciale behandelingen voor de mogelijkheden. 

Huidoneffenheden

Ik kan je helpen bij acne, steelwratjes, couperose, pigmentproblemen enz. 

Ontharen

Ook ben ik gespecialiseerd in ontharen. Hiervoor gebruik ik verschillende methodes. Medische behandelingen worden vergoed. 

Klanten vertellen

Klanten vertellen

Voor vragen of meer informatie:

Gratis adviesgesprek

Maartje geslaagd

Heb jij een huidprobleem? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Aan de hand van een vragenlijst wordt in kaart gebracht welk huidprobleem jij hebt, wat de oorzaak kan zijn, wat jij zelf graag wilt en welke mogelijkheden er voor jouw huid zijn. We kijken daarna samen wat we er aan kunnen doen. 

Wacht niet langer, en vraag vandaag nog jouw gratis adviesgesprek aan!

Scroll naar boven